Direcció i Docència

Col·laboradors puntuals

Teresa Barbena
David Sala
Jaume Cardona
Carmen Vazquez

Natatxa Molina

Directora de l’Escola de Gestalt de Girona.

Pedagoga especialitzada en pedagogía terapèutica. Postgrau en Assessorament i Orientació a les escoles.
Psicòloga clínica sanitària col. 6536.
Psicoterapeuta formada en Teràpia Familiar Sistèmica i Teràpia Gestalt, reconeguda per la FEAP.
Membre titular, docent i supervisor de l’Associació Espanyola de Teràpia Gestalt.
Co-fundadora de l’Escola de Gestalt de Girona (1999) i directora-docent.
Ex-professora associada a la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG.

Cristina Nadal

Psicòloga (col·legiada 1162). Psicoterapeuta des de 1981. Formadora de terapeutes gestàltics i humanistes des de 1983, a Catalunya, Madrid, Vitòria, Bilbao, Sevilla i les Canàries. Diplomada per l’INSTITUT DE POTENCIAL HUMÀ de Londres. Membre Didacta i supervisor de l’ASOCIACION ESPANYOLA DE TERÀPIA GESTALT (AETG).

Formada en treball corporal amb Teresa Montsegur. Ex-professora del IMAE (INSTITUT MUNICIPAL D’ANIMACIÓ I ESPLAI). Col·laboradora del Programa SAT de Claudio Naranjo. Co-fundadora del TALLER DE GESTALT DE BARCELONA. Co-fundadora i codirectora de l’ESCOLA DEL TALLER DE GESTALT DE BARCELONA. Directora d’AULA GESTALT.

José Luis Pérez

Psicòleg i Psicoterapeuta gestàltic. Ex- president de la AETG. Membre Titular, Didacta i Supervisor de l’AETG. Co-fundador de l’ Escola Integrativa de Pamplona i de l’Escola De Gestalt de Girona. Director de l’ Escola De Facilitació emocional.

Luis Carbajal

Psicòleg i enginyer de camins, està format en psicoteràpia Gestalt, en psicoteràpia integrativa i en el programa SAT de Claudio Naranjo. Coneixedor i practicant de diferents tècniques corporals i expressives, com el mètode Grinberg, la reflexologia, la Bionergètica i el Moviment Amònic Expressiu de Graciela Figueroa. Des de 1992 combina el treball purament psicoterapèutic amb el treball corporal expressiu col·laborant des de 1997 a l’Escola d’Expressió Carme Aymerich de Barcelona i realitzant cursos i tallers de treball corporal a Espanya , Portugal , Mèxic i Veneçuela. Creador i director del postgrau de l’INEFC en Treball Corporal Integratiu . Creador del centre de treball Punt de Trobada a Barcelona.

Marcelo Antoni

Advocat i psicoterapeuta. Postgrau en Psicoteràpia Cognitiu-Social per la Universitat de Barcelona i en Coaching per gestaltistas, es va formar així mateix en Psicoteràpia Integrativa amb Claudio Naranjo, i va ser col·laborador seu. És especialista en tècniques de trobada i psicodramàtiques i membre didacta i supervisor de l’Associació Espanyola de Teràpia Gestalt (AETG) i de la Federació Espanyola d’Associacions de Psicoterapeutes (FEAP). Posseeix àmplia experiència com a formador de terapeutes especialitzats en Gestalt i en teràpies corporals.

Josep Devesa

Psicòleg (col. 20148). Format en Teràpia Gestalt. Format en Psicoteràpia Integrativa al Programa SAT.

Ramón Ballester

Director de “l’ Escuela de Arterapia del Mediterráneo (eaM)”. Mestre. Pintor. Terapeuta Gestalt, especialitzat en Arteràpia. Deixeble de Claudio Naranjo, format per ell en Psicoteràpia Integrativa. Membre titular docent de l’ AETG, reconegut per la FEAP. Vicepresident i co-fundador de la “Asociación Española de Arterapia (AEA)”.